EHBO-kamp

Inschrijvingsformulier: klik hier

Elk jaar tijdens de krokusvakantie organiseren wij een "Winter"kamp om de kinderen in contact te brengen met de eerste hulp. Tijdens deze week gaan we met onze volledige groep op kamp in de bossen van Hechtel-Eksel in het gebouw van JVC Hechtel-Eksel. Elke dag vullen wij vol spel en plezier zodat de kinderen zich volledig kunnen amuseren. Hiernaast geven wij nog enkele workshops rond wondverzorging, verbanden, reanimatie en de ambulance. 

 

 We delen onze leden op in 3 groepen volgens de leeftijd (deze indelen kan veranderen door omstandigheden)

Helpertjes: Dit zijn de kinderen tussen 8 en 11 jaar. Tijdens het kamp krijgen ze enkele korte workshops om al eens in contact te komen met de eerste hulp.

Juniors: Dit zijn de kinderen tussen 12 en 15 jaar. Tijdens het kamp krijgen ze iets uitgebreidere workshops rond de eerste hulp. 

Helpers: Vanaf het jaar dat de kinderen 16 worden, komen ze bij de oudste groep terecht. Hier krijgen ze een uitgebreid aanbod van de eerste hulp via workshops. De focus ligt hier vooral op het toepassen in echte situaties.

 

Informatie:

- Voor wie: kinderen geboren tussen 2006 en 2014

- Datum: 26 februari tot 3 maart

- Prijs: €150 (broer of zus; €15 korting)

Klik hier om in te schrijven

 

Indien je geen bevestigingsmail van je inschrijving hebt gehad, stuur dan even een mail naar jeugdrodekruisgenk@gmail.com