Feature Media

Schrijf je hier in voor het "Winter"Weekend van 2023 

Het Jeugd Rode Kruis Genk is geen jeugdbeweging zoals alle anderen. Wij zijn zeer divers en dat op een goede manier! Zo proberen wij als jeugdbeweging jullie op een leuke manier in contact te brengen met de eerste hulp bij ongevallen.

Tijdens onze activiteiten doorheen het jaar zullen wij jullie telkens meenemen op een avontuur. Zo richt onze leiding elke activiteit in met een thema. Dit om op een leuke manier om te gaan met de gebeurtenissen doorheen het leven van een kind. Zo starten we samen met de JRK startdag, organiseren we een Halloweenactiviteit en doen we nog veel meer andere leuke dingen.

Daarnaast organiseren wij ook een "Winter"kamp. Een kamp vol spel en plezier waar kinderen zich ten volste kunnen amuseren. Hiernaast bieden we ook enkele leuke workshops aan rond de eerste hulp bij ongevallen om kinderen hiermee in contact te brengen.

Ten slotte organiseren wij in de zomervakantie ook een zomerkamp. Ons zomerkamp is een kamp waar ontspanning en spel centraal staan. Zo zullen er diverse activiteiten georganiseerd worden zoals bos – en pleinspelen, bal – en waterspelen, daguitstappen en nog veel meer activiteiten om naar uit te kijken.

Ben jij tussen de 8 en 18 jaar en ben jij geïnteresseerd in eerste hulp bij ongevallen, maar wil je dit op een leuke manier leren? Dan zijn wij wat je zoekt!! Schrijf je in voor onze activiteiten en kampen en kom samen met ons een supertijd beleven.

Het JRK – Genk team.